Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ลึก ประเทศอินเด&
    Posts
    1,919

    My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Hi,
    My "reply with Quote" and "edit" function is not working.
    The reply with quote is no big concern, however I tried to fix a few mistakes in yesterdays post and the "circle" just goes round and round when I click on edit.

    I would appreciate it if this was fixed.
    Thank you
    Tilly

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ลึก ประเทศอินเด&
    Posts
    1,919

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Quick update
    Still not fixed.
    I will be most appreciative if this problem was sorted out

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    WA
    Posts
    4,075

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Tilly,
    Robert has been informed.
    He will get to it as time permits. In the meantime please try using a different Web browser, and clearing the cache before you try again.
    Please give feedback on the impact of this, so that I can pass it on to Robert.
    I will be doing the same and this will give separate computers doing similar things. Hopefully it will work correctly, but at least it will eliminate the cache / browser as contributing factors.

    Tony
    Life is a journey, with problems to solve, lessons to learn, but most of all, experiences to enjoy.

    Current Vehicles in stable:
    '85 Mercedes Benz W123 300CD Turbodiesel single tank using 95% used cooking oil and 5% to 10% misfuel (where someone had filled diesel vehicle with petrol).
    '06 Musso Sports Crew Cab. Running on used cooking oil with 5% to 10% misfuel.
    Toyota Camry Hybrid - (Wife's Car)

    Previous Vehicles:
    '90 Mazda Capella. (2000 - 2003) My first Fatmobile. Converted to fun on veggie oil with a 2 tank setup. Died when supercharger stuck at max boost for weeks. Stretched head bolts.
    '80 Mercedes 300D. 2 tank conversion [Sold]
    '84 Mercedes 300D. 1 tank, no conversion. Replaced engine with rebuilt OM617A turbodiesel engine. Finally had good power. Donor for current Fatmobile coupe. (body parted out and carcass sold for scrap.)
    '99 Mercedes W202 C250 Turbodiesel (my darling Wife's car)[sold]
    '98 Mercedes W202 C250 Turbodiesel (my car)[sold]



    Searching the Biofuels Forum using Google
    Adding images and/or documents to your posts


  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ลึก ประเทศอินเด&
    Posts
    1,919

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Hi Tony,
    I have tried a different browser and cleared the cache and that did not fix it.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    WA
    Posts
    4,075

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Thanks Tilly,
    I also tried these tactics with no improvement.
    I have sent feedback to the Forum owner, who is investigating.

    Regards,
    Tony
    Life is a journey, with problems to solve, lessons to learn, but most of all, experiences to enjoy.

    Current Vehicles in stable:
    '85 Mercedes Benz W123 300CD Turbodiesel single tank using 95% used cooking oil and 5% to 10% misfuel (where someone had filled diesel vehicle with petrol).
    '06 Musso Sports Crew Cab. Running on used cooking oil with 5% to 10% misfuel.
    Toyota Camry Hybrid - (Wife's Car)

    Previous Vehicles:
    '90 Mazda Capella. (2000 - 2003) My first Fatmobile. Converted to fun on veggie oil with a 2 tank setup. Died when supercharger stuck at max boost for weeks. Stretched head bolts.
    '80 Mercedes 300D. 2 tank conversion [Sold]
    '84 Mercedes 300D. 1 tank, no conversion. Replaced engine with rebuilt OM617A turbodiesel engine. Finally had good power. Donor for current Fatmobile coupe. (body parted out and carcass sold for scrap.)
    '99 Mercedes W202 C250 Turbodiesel (my darling Wife's car)[sold]
    '98 Mercedes W202 C250 Turbodiesel (my car)[sold]



    Searching the Biofuels Forum using Google
    Adding images and/or documents to your posts


  6. #6
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    1,654

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Quote Originally Posted by Tony From West Oz View Post
    Thanks Tilly,
    I also tried these tactics with no improvement.
    I have sent feedback to the Forum owner, who is investigating.

    Regards,
    Tony
    I'm testing "reply with quote".

    Also just tested edit. Seems to work OK now.
    Last edited by Robert; 18th March 2016 at 06:51 PM. Reason: Testing
    Robert.
    Site Admin.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    1,654

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    I've just re-uploaded all the forum files to the server as I suspected corruption may have been the cause (normally, it's local browser things, but seeing as it effected more than 1 and seeing as you guys had tried alternatives, this was the last thing to try). I didn't try it for myself first, but I know it works now, so hopefully this has fixed it for you guys too. Please let me know if not.
    Robert.
    Site Admin.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    WA
    Posts
    4,075

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Quote Originally Posted by Robert View Post
    I've just re-uploaded all the forum files to the server as I suspected corruption may have been the cause (normally, it's local browser things, but seeing as it effected more than 1 and seeing as you guys had tried alternatives, this was the last thing to try). I didn't try it for myself first, but I know it works now, so hopefully this has fixed it for you guys too. Please let me know if not.

    Looks good now.
    Tony

    Edit works now too.
    Tony
    Last edited by Tony From West Oz; 19th March 2016 at 12:47 AM. Reason: Testing
    Life is a journey, with problems to solve, lessons to learn, but most of all, experiences to enjoy.

    Current Vehicles in stable:
    '85 Mercedes Benz W123 300CD Turbodiesel single tank using 95% used cooking oil and 5% to 10% misfuel (where someone had filled diesel vehicle with petrol).
    '06 Musso Sports Crew Cab. Running on used cooking oil with 5% to 10% misfuel.
    Toyota Camry Hybrid - (Wife's Car)

    Previous Vehicles:
    '90 Mazda Capella. (2000 - 2003) My first Fatmobile. Converted to fun on veggie oil with a 2 tank setup. Died when supercharger stuck at max boost for weeks. Stretched head bolts.
    '80 Mercedes 300D. 2 tank conversion [Sold]
    '84 Mercedes 300D. 1 tank, no conversion. Replaced engine with rebuilt OM617A turbodiesel engine. Finally had good power. Donor for current Fatmobile coupe. (body parted out and carcass sold for scrap.)
    '99 Mercedes W202 C250 Turbodiesel (my darling Wife's car)[sold]
    '98 Mercedes W202 C250 Turbodiesel (my car)[sold]



    Searching the Biofuels Forum using Google
    Adding images and/or documents to your posts


  9. #9
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ลึก ประเทศอินเด&
    Posts
    1,919

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    Yes, it all works now.
    Thank you for the fix.

    Tilly

  10. #10
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    usa
    Posts
    3

    Re: My "Edit and" "Reply with quote" function is not working.

    may be you are under moderation

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •