Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: 1st time WVO blending

  1. #21
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Canberra
    Posts
    285

    Re: 1st time WVO blending

    Had another cold start in 7C with no problem.

    Drove up to Sydney on my 36% blend and it went like a rocket.

    Added another 20L veg + 15L bio when I got up there and drove back on that - went even better.

    Cold start at < 10C this am and no worries. Dino % would have been < 10%.

    Have to drive back up to Sydney next week so will throw 35L veg on top of whatever is left in the tank and top up with dino and see how that goes.
    3DB
    1995 Holden (Isuzu) Rodeo 2.8TD 4X4 - B100 since April 2013
    1976 Mercedes 300D Turbo 'The Coal Grenade' - B100 since May 2016 - SOLD
    1994 Peugeot 405 SRDT 1.9L intercooled turbo diesel (Shitbox Rally car.) - B100 since August 2019 - SOLD
    @thirddegreeburns on Instagram
    @thirddegreeburns2019 on Facebook

  2. #22
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    South Australia
    Posts
    1,236

    Re: 1st time WVO blending

    Why don’t you just convert the Rodeo to a 2 tank system Ethan? Lot less work than making bio all the time.
    Johnnojack
    4WD Isuzu Jackaroo 3.1 200000km on WVO,(2020) 2 tank home built system 6 solenoids FPHE, heated filter fuel line and tank pickup for thicker oil. Mk. 9 version now and no changes planned as trouble free.
    Mercedes W201 190D 1986 model: 2 tank system, bigger fuel line from tank, no heat exchanger, electric pump for diesel 22000km so far

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •